Ajankohtaista

Istumis- ja ergonomiapäivä Vaasassa 20.11.

Aeriksen tuoleja lisätty valikoimaan

Valikoimaan lisätty Saksalaiset Aeriksen valmistamat 3Dee, Muvman sekä Swopper aktiivituolit.


Håg SoFi esitelty Suomessa

Uusi Håg SoFi tuoli esitelty Suomessa.


Muvman ja 3Dee tuolit nyt Vaasassa

Swopper valmistaja Aeriksen Muvman ja 3Dee tuolit nyt myös Vaasassa.


Salli satulatuolien edustus Vaasassa Realia Oy:lle
Vuoden 2011 alusta ergonomiset Salli satulatuolit myynnissä myös meillä. Valittavana useita eri malleja ja väri- ja verhoiluvaihtoehtoja. Tervetuloa tutustumaan ja koeistumaan.
Uusi Ergositter Backhang sapunut

Uusi Ergositter Backhang on saapunut Vaasaan. Uusi tuoli on suunniteltu kokoamalla aiempien tuolimallien Ergositter Salven ja Sensen parhaat ominaisuudet yhteen ja näin saatu aikaiseksi yksi tuoli, joka palvelee kaikkia käyttäjiä. Samalla jäävät Salve ja Sense pois tuotannosta, mutta varastostamme löytyy vielä noin 15 kpl Ergositter Salve tuoleja, jotka myymme erikoishintaan.


Kotisivumme uudistuvat

Realia Oy:n kotisivut uudistuvat ulkoasultaan ja toiminnoiltaan. Uusilla sivuilla pyrimme parantamaan esim. tuotekuvien näkyvyyttä ja uutuutena yhteydenottosivulla suora linkki, jolla voit lähettää meille palautetta tai yhteydenotto- tai tarjouspyynnön.


Backapp tuolien edustus Vaasassa Realia Oy:lle

Huhtikuun alusta siirtyi Backapp tuolien edustus- ja myynti Vaasassa Realia Oy:lle. Back App on paitsi tuoli myös kuntolaite. Tasapainoa voi säätää pallolla – mitä alemmas kierrät pallon, sitä enemmän työtä tasapainon säilyttäminen vaatii ja harjoitus tehostuu. Tervetuloa kokeilemaan.